Недавнє повідомлення про те, що чоловік взяв у заручниці молоду маму поставило на вуха весь Харків. Як виявилося, ідея взяти в заручниці випадкову перехожу у чоловіка з'явилася після хмільного застілля.

Про це повідомляє інформаційний портал "Місто Х".

У Харкові чоловік взяв у заручниці молоду маму. Таке бажання у чоловіка виникло після хмільного застілля. Як з'ясувалося, чоловік був в гостях у знайомої. Вона поскаржилася товаришеві на свого чоловіка, який постійно принижує її і провокує сварки. Чоловік пообіцяв провчити кривдника.

В Харкові взяли в заручниці молоду маму Фото: Національна поліція

"І вже вранці 24 грудня напав на жінку, яка поверталася з дитячого садка, і вирішив обміняти її на чоловіка знайомої, щоб з ним розібратися", - такі свідчення чоловік дав слідчим.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що харків'янка відвела дитину в дитячий сад, а на зворотному шляху на молоду матір напав чоловік, приставив до горла ніж і взяв у заручниці.

Щоб злочинець відпустив жінку начальник карного розшуку Немишлянского райвідділу поліції запропонував себе в якості заручника. Він втерся до нього в довіру і затримав злочинця, але отримав ножове поранення. Зараз правоохоронець перебуває в лікарні. Дівчина-заручниця не постраждала.

Злочинцем виявився 37-річний житель Харкова раніше судимостей не мав, але притягувався до адміністративної відповідальності за вживання алкогольних напоїв в громадських місцях.

Нагадаємо, що у Львові був здійснений обстріл пасажирського автобуса.

Як повідомляв портал Знай.ua , пошуки стрілка, який в понеділок увечері, 23 грудня, розстріляв відомого бізнесмена біля кафе "Очеретяний кіт" у Києві тривають.

Також портал Знай.ua писав, що у Дніпровському районі Києва невідомий чоловік на сірому авто марки Volkswagen Passat стріляв в автомобіль Toyota і зник з місця події у бік моста Патона.