Один з Харківських муралів внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Про це повідомляє інформаційний портал "КП в Україні".

У Харкові мурал на стіні 16-поверхового будинку визнали найбільшим в Україні. Цей мурал розташований на стіні будинку по проспекту Людвіга Свободи, 58.

На малюнку зображені п'ять маленьких китів і одна косатка. Загальна площа малюнка становить 1375,74 квадратних метрів. На створення такої величезної картини у художників пішло три тижні. Деякі роботи довелося виконувати на висоті 48 метрів.

Малюнок розташований на трьох стінах 16-поверхового будинку

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Національний реєстр рекордів, 22 грудня офіційно зафіксував досягнення художників

22 грудня досягнення харківських художників офіційно зафіксували в Національному реєстрі рекордів України. Для зміни площі мурала використовували професійних геодезистів.

Що цікаво, раніше три мурала українських художників потрапили список Best Street Art 2017. У цей перелік увійшли два столичних малюнка і один з Харкова.

Нагадуємо, що нещодавно київські пожежники створили незвичайний корпоративний календар на наступний рік.

Як повідомляв Знай.uа , День святого Миколая 2019: як відсвяткувати з дитиною, куди піти і афіша в Києві.

Також Знай.uа писав про феєричне відкриття головної ялинки і не тільки: що чекає на киян у День святого Миколая.