У Харкові сталася жахлива НП, п'яний як чіп водій зніс натовп.

Про це повідомляє Telegram-канал "ХС Харків".

В неділю, 22 грудня, в Харкові сталася жахлива ДТП. Відомо, що п'яний водій влетів у натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.

Спочатку, в Харкові сталася ДТП на вулиці Клочківській. Там зіткнулися Ford Focus і Daewoo Lanos. В результаті події два 16-річні підлітки отримали травми. На місце події викликали наряд патрульної поліції і бригаду швидкої допомоги.

Скріншоти


Медики почали надавати потерпілим першу медичну допомогу, але раптом з-за рогу вилетів Volkswagen Touareg і врізався в припаркований Daewoo Lanos, який в свою чергу збив медпрацівника. Відомо, що зараз він знаходиться у дуже важкому стані.

Водій Volkswagen пошкодив три автомобілі: Skoda Rapid, Ford Focus, Daewoo Lanos. Крім медпрацівника, авто знесло співробітників патрульної поліції. В результаті цього вони отримали незначні травми.


На даний момент правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що на одній з тамтешніх вулиць загинув таксист, який приїхав на виклик. Поки чоловік чекав пасажирку, помер від гіпертонічного кризу.

Як повідомляв портал Знай.ua , Ірина Федишин потрапила в лікарню з чоловіком після страшного ДТП. Інцидент стався, коли команда артистки їхала з концерту в Шепетівці у Львів.

Також портал Знай.ua писав, що в селі Водяне сталося страшне ПП, через криків в одному з будинків, сусіди викликали наряд поліції.