У Харкові шкуродери поглумилися над кішкою – у нещасної тварини на голові вирізали зірку.

Про кричущий випадок повідомляє КП "Центр поводження з тваринами" у Facebook.

За словами комунальників, понівеченої кішку привезли в Соціальний ветцентр. На голові у тварини медики побачили рану у формі зірки. Такі каліцтва не могли завдати інші тварини, було помітно, що надрізи роблено симетрично гострим предметом. Судячи з рівних країв рани, шкіра була зрізана ножем з гострим лезом. Рана вже зарубцювалася, але кішка знаходиться в стані шоку.

"Тварини без нагляду на вулиці знаходиться в небезпеці! І сьогодні ми говоримо не про інфекційні захворювання, не про аварії на дорогах, коли тварин водії збивають на смерть, і не про ситуації, коли тварина гине через бійки за їжу зі своїми родичами. Сьогодні, на жаль, людський фактор… До нас в Соціальний ветцентр привезли кот з травмою на голові. До нас часто потрапляють тварини з різними видами травм. Але це особливий випадок. Видно, що травма - справа рук людини. Хоча, цих гицелів складно назвати людьми. За формою рана у формі зірки. Так,так. Нагадує форму зірки. На порозі 2020 рік, людина освоїла космос, навчила машину їздити без водія…а є ще люди, які вірять в окультні вчення. Кішка в стані шоку. А як інакше, якщо з характерним симетричним, рівним краях рани, зрозуміло, шкіра була зрізана ножем з гострим лезом. Очевидно, що інша тварина не могло завдати рану такого характеру. Не допускайте самовигул своїх улюбленців, щоб ваш улюбленець не став жертвою в руках подібного зооманьяка. Якщо Ви помітили тварину з травмами не проходьте повз! Зв'яжіться з КП Центром поводження з тваринами, зоозахисними організаціями, волонтерами, або з будь-якою ветеринарною установою. Люди, будьте людьми за будь-яких обставин", - сказано в публікації.

Скріншот з facebook

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот з facebook

Нагадаємо, на Львівщині нелюд перебив хребет малюку, звіряча розправа потрапила на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як будуть карати шкуродерів за знущання над тваринами.

Також портал "Знай.uа" писав, що дніпряни влаштували самосуд над садистом, який розстрілював котів і собак.