У Харкові шукають чоловіка, який зняв на відео і опублікував в інтернеті момент смерті невідомого чоловіка. Про це розповіли в прес-службі місцевої поліції.

Як повідомляється, відеоролик з вмираючим чоловіком нещодавно з'явився в мережі. Автор підписав його "Ходячі мерці на Олексіївці". На кадрах – чоловік, імовірно, під впливом наркотичних речовин. Він лежить на землі, намагається повзти і видає нерозбірливе мугикання. Замість того, щоб надати вмираючому допомогу або викликати швидку, очевидець передсмертній агонії продовжує вести відеозйомку.

Скрін відео, Х*евый Харків

Як вдалося з'ясувати, все відбулося в Шевченківському районі Харкова. Пізніше там було виявлено тіло померлого чоловіка.

Поліція розшукує автора ролика, щоб покарати його за "ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані". Якщо вдасться довести, що знімав відео причетний до загибелі людини, його чекає до п'яти років в'язниці.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В даний час правоохоронці з'ясовують обставини і подробиці події.

Нагадаємо, що у центрі Києва через прорив тепломережі провалилася дорога: гаряча вода з труби вимила грунт з-під асфальту, вона осіла і під сам асфальт пішли 2 машини.

Як повідомляв портал Знай.uа намагався зігрітися в морозну ніч: у Херсоні бездомний зварився в окропі.

Також портал Знай.uа писав, що катастрофічний прорив труби теплотраси в Києві на перетині вулиці Саксаганського і вулиці Щота Руставелі, потрапив на відео.