Вчора, 19 грудня, стало відомо, що міський голова Харкова Геннадій Кернес доручив розібратися з проблемою відсутності гарячої води у кранах городян.

Для цього він звернувся до керівництва «Харківтепломереж», щоб ті «навели у себе порядок і зробили все можливе», щоб повернути гарячу воду харків'янам ще до настання наступного року.

Дісталося директору «Харківтепломереж» Сергію Андрєєву, якому пригрозили «не звільненням, так зустріччю та відповідями на запитання».

Розбиратися в ситуації доручили позафракційному депутату Ігорю Черняку, який повинен провести зустріч з представниками комунального підприємства «ХТМ».

Однак самі харків'яни не дуже повірили у щирість скандального мера, коментуючи його заяви на сторінці пабліка «Харків Full» в Facebook.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Паблік «Харків Full» у Facebook

«Нічого він вже не хоче вирішувати. Пора вже міняти», «А що з нею вирішувати, коштує вона до хр*на, таке відчуття, що аквапарк у мене вдома», «Подарує всім кип'ятильники», «Все, що йому не принесе прибутку, йому нецікаво», - пишуть харків'яни.

Паблік «Харків Full» у Facebook

Проте знайшлися і ті, хто вірить в слова Кернеса і вважає, що він виконає все обіцяне.

«Пацан сказав, пацан зробив. Без базару!», «Вірю. Все для Харкова робить. Особисто спілкувалася з мешканцями. Будь-яка проблема вирішується», «Так вірю! Перш ніж писати погане, подивіться на себе, що ви зробили доброго для міста?», - обурюються вони.

Нагадаємо, борги за комуналку ростуть з шаленою швидкістю: коли українцям чекати зниження тарифів

Як повідомляв портал "Знай.uа", грудень без опалення: на Львівщині тисячі людей катують холодними батареями, місто на Львівщині залишився без опалення

Також Знай.uа" писав, що Сергій Шахов показав, чому українці не в силах платити комуналку: "Прокидаються з думкою і болем"