Нова дорога, яка повинна пройти через ринок «Барабашово» в Харкові, вже обходиться міському бюджету мільйони гривень. Про це розповіли в прес-службі Харківської антикорупційного центру.

Як повідомляється, рішення про виділення ще 2,22 мільйонів гривень на проект нової траси від Салтівки до центру прийняли на сесії Харківської міської ради, яка відбулася 18 грудня.

Наголошується, що було укладено два договори. Перший, вартістю 1,43 мільйонів гривень, підписали з ТЗОВ «Сіті-дизайн» - він стосується розробки проекту ділянки траси від вулиці Амурської до мосту метро. Другий уклали договір з тією ж фірмою, він стосується відрізку дороги, який пройде по вулиці Амурської. Ціна проекту – 787,9 тисяч гривень.

Керує і володіє фірмою, що отримала вигідні проекти, Любов Тетельбаум. Крім того, компанія безпосередньо має відношення до чинним і колишнім головними архітекторами міста, Тетяні Поліванової і Сергію Чечельницькому.

У Харківському антикорупційному центрі додають, що про п'ять договорів на проект Салтівської дороги, які обійдуться місту в 4,35 мільйона гривень, стало відомо ще восени. Вже витрачено майже 8 мільйонів гривень на проекти різних ділянок дороги.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, під час гасіння пожежі на газовій свердловині в Харківській області використовували ядерну бомбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.