Під час сесії Харківської міської ради, яка відбулася 18 грудня, були озвучені питання з приводу відновлення централізованого гарячого водопостачання. Про це передає місцеве видання Status Quo.

Як повідомляється, мер Харкова Геннадій Кернес звернувся до керівництва «Харьковтеплосетей» з вимогою повернути гарячу воду в крани мешканців міста ще до настання наступного року.

Крім того, він доручив позафракційному депутату Ігорю Черняку зустрітися з представниками комунального підприємства «ХТМ», щоб прояснити ситуацію і переконатися, що служби виконують все, що від них вимагається.

«Що стосується директора «Харьковтеплосетей» Сергія Андрєєва, я вам обіцяю – не звільнення, а зустріч, відповіді на запитання, а потім будемо вирішувати», - додав міський голова.

Нагадаємо, борги за комуналку ростуть з шаленою швидкістю: коли українцям чекати зниження тарифів

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", грудень без опалення: на Львівщині тисячі людей катують холодними батареями, місто на Львівщині залишився без опалення

Також Знай.uа" писав, що Сергій Шахов показав, чому українці не в силах платити комуналку: "Прокидаються з думкою і болем"