До Харкова можуть не пустити Марата Башарова – російського телеведучого, актора і шоумена. З-за цього може не відбутися спектакль, запланований на 20 січня наступного року. З відповідною вимогою у Службу безпеки України звернулися представники організації "Світанок".

Прем'єру вистави "Ідея фікс" за участю російського актора анонсували на середину січня 2020 року. Однак той факт, що в ньому зіграє Башаров, розлютив патріотично налаштованих харків'ян.

На думку лідера організації "Світанок" Вадима Позднякова, "спектакль Башарова повинна бути скасований».

«Сьогодні будемо вносити звернення в СБУ про заборону в'їзду на територію України Башарова, який у вересні цього року був ведучим на заході в анексованої Ялті, де був присутній окупаційний гауляйтер Криму – Аксьонов», - додав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що Башаров неодноразово висловлювався на підтримку окупації Криму Росією, при цьому порушував українську держкордон, відвідуючи півострів не через українську територію. Він також значиться у базі даних «Миротворця».

Нагадаємо, Ісландія закінчила мерзенної витівкою участь у Євробаченні-2019

Як повідомляв портал Знай.ua переможець Євробачення-2019 Дункан Лоуренс порушив одне з головних правил пісенного конкурсу.

Також Знай.иа писав, на Євробачення 2019 з представником від Росії - співаком Сергієм Лазарєвим - чомусь приїхав Філіп Кіркоров, який всім пояснював, що у них з Лазарєвим є діти, але не "загальні".