Під харківською міськрадою влаштували масову акцію протесту підприємці. Які позбудуться своїх торгових точок на ринку «Барабашово» у разі будівництва дороги до центру міста. Про це повідомляє «Укрінформ».

Організатори мітингу - профспілка ТЦ Барабашово. За словами мітингувальників, вони готові захищати свій бізнес силовими методами.

Все під мерією мітингують близько трьох сотень людей, які стверджують, що скандальний ринок надає робочі місця 50 тисячам місцевих жителів, 15 тисяч з яких — приватні підприємці.

Мітингувальники вважають, що міській владі варто відмовитися від проекту будівництва дороги, так як в противному разі десятки тисяч харків'ян залишаться без роботи.

Якщо скасувати будівництво не можна, тоді будувати дорогу повинні в обхід ринку, вважають протестувальники.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Якщо цього не відбудеться, ми готові продовжувати протестні акції, більш того, силою протистояти знесення торгових точок", - стверджують вони.

Нагадаємо, сьогодні міськрада Харкова повинен розглянути генеральний план забудови міста.

Нагадаємо, під час гасіння пожежі на газовій свердловині в Харківській області використовували ядерну бомбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.