У середу, 18 грудня, на сесії Харківської міськради мер Геннадій Кернес прокоментував відмову депутатів від фракції "Самопоміч" голосувати за питання щодо зміни кошторису витрат для Харківського зоопарку за рахунок бюджетних коштів.

Геннадий Кернес, фото: Город Х
Геннадий Кернес, фото: Город Х

Відео скандалу опублікували очевидці у Twitter.

"Якщо "Самопоміч" не голосує за зоопарк, то буде ходити туди платно! Все безкоштовно, а ви - платно!", — вибухнув Кернес.

На це голова фракції "Самопоміч" Тарас Ситенко відповів йому, що вони в "Екопарк Фельдмана" будуть ходити безкоштовно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Та це ваша прерогатива. То будь ласка, скільки захочете. Хоч в позу зю станьте і гуляйте раком", — резюмував мер Харкова.

Нагадаємо, під час гасіння пожежі на газовій свердловині в Харківській області використовували ядерну бомбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.