У Харкові з'явилася власна «зоряна ніч», яка буде сяяти всі новорічні свята. У додаток до першого "Зоряного неба" відкриють другу інсталяцію, на яку витратять з міського бюджету 17 мільйонів гривень. Про це розповіли в місцевому виданні Vgorode.kh.

Як повідомляється, інсталяція зі світлодіодних лампочок, що імітує зоряне небо, з'явиться на Пушкінській.

Перша новорічна локація, в якій був використаний цей елемент вуличного декору, була відкрита на центральній вулиці Харкова — Сумській. На її монтаж і установку місто вже витратив понад 18 мільйонів гривень.

Вартість новорічних прикрас, які закупив Харків в цьому році, шокує городян — наприклад, зовсім нещодавно був куплений будиночок для Діда Мороза за 6,1 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, під час гасіння пожежі на газовій свердловині в Харківській області використовували ядерну бомбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.