У Харкові на вулиці між людьми виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. Під час бійки один з учасників конфлікту дістав пістолет і відкрив вогонь.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

У Харкові на вулиці Волонтерській стався конфлікт між компанією і чоловіком, який йшов з матір'ю. Незначна сварка несподівано переросла в бійку. Під час цього 25-річний чоловік дістав пістолет і почав стріляти в бік компанії.

Ілюстративне фото

В результаті цього одному з членів компанії знадобилася медична допомога. На місце пригоди оперативно прибув наряд поліції, вони вилучили фрагменти пневматичної зброї.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події. За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею "Хуліганство". За цей злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження волі до 5 років.

Нагадаємо, в районі розведення військ у Золотому-4 залучені до служби посилені патрулі поліцейських.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Запоріжжі накрили мережу борделів.

Також портал Знай.ua писав, що у нічному клубі Києва співробітник до смерті побив молодого хлопця.