Увечері, в неділю, 15 грудня на народного обранця від фракції "Слуга народу" Михайла Ананченко напали двоє невідомих у балаклавах. Напад стався в місті Суми.

Про подію народний обранець розповів на своїй сторінці в Facebook опублікував знімки, на якому видно садна на обличчі.

Так, за словами Ананченко, він повертався додому в рідному місті Суми, як на нього напали двоє молодиків у балаклаві, що чекали біля під'їзду. Нардеп вважає, що напад пов'язаний з його політичною діяльністю і голосуванням, яке має відбутися наступного тижня. Він зазначив, що такі зухвалі дії щодо "Слуги народу" не зможуть змінити політичний курс партії". Також нардеп висловив надію, що правоохоронці оперативно розшукають нападників.

"З відповідальністю заявляю, що наша політична сила завжди буде дотримуватися конструктиву і готова вислухати думку кожного громадянина виключно в правовому полі. Сподіваюся на швидку і неупереджену реакцію правоохоронних органів", - написав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ананченко не розповів, як йому вдалося відбитися від нападників, однак зазначив, що напад ніяк не вплине на його політичну діяльність.

Нагадаємо, що Трамп в черговий раз "викликав" Зеленського на розмову: що принесе нова зустріч.

Як повідомляв портал "Знай.ua" у Кремлі відреагували на недавні слова президента України Володимира Зеленського про готовність сто раз потиснути руку Володимиру Путіну, якщо Україні повернуть Крим.