З того моменту, як в кафе з'явився Wi-Fi, всі хочуть попрацювати саме в такому закладі за чашкою кави. Адже дійсно, в кафе все частіше можна побачити людей за ноутбуком ніж тих, хто просто прийшов посидіти в хорошій компанії.

Керівництво кафе Kofein в Харкові вирішив вплинути на цю ситуацію і проводить експеримент. Якщо відвідувач прийшов не випити кави чи перекусити, а попрацювати, він повинен заплатити за столик, передає " Аin ".

Харківське кафе бере гроші з тих, хто прийшов попрацювати


За умовами, можна зняти столик на чотирьох за 150 грн за годину, причому ціна може зрости в годину пік з 17:00 до 19:00 до 300 грн за годину. Поки що така функція в кафе використовується як експериментальний режим роботи.


"Часто буває, що приходять 1-2 людини, в години "пік", сідають за столик на 4 місця, замовляють чашку кави і сидять за комп'ютерами 3-4 години, працюючи в мережі, вивчаючи мови і т. д. Ми розуміємо, що цим людям добре і радиі їм у цьому допомогти. Але якщо наш столик на 4-х буде приносити нам за день 30 гривень — це вірний "шлях в нікуди", - повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в реанімацію після бутерброди з червоною ікрою на Новий рік: кому може зашкодити вишуканий делікатес.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, як відірвати дитину від смартфона і не стати ворогом номер один.

Також "Знай.uа" писав, що куріння сигарет може призвести до розвитку когнітивних порушень у дітей та онуків.