У Харкові у вересні виступив гурт «Бумбокс», який був вражений атмосферою, що зуміли створити у залі їхні харківські фанати. Тепер гурт повертається для релізу другої частини альбому «Таємний код: Рубікон», який було анонсовано на 13 грудня. Про це розповіли у виданні «Мій Харків».

Журналісти видання отримали інтерв’ю лідера гурту Андрія Хливнюка, у якому він поділився враженнями від туру Україною.

"Епоха зубожіння минула… люди стали багатшими, зали - більшими, дороги – кращими, якщо ви розумієте сарказм", - іронізує Хливнюк, пригадавши, що під час останнього концерту у Харкові «в неопалюваному палаці було тепло від декількох тисяч шанувальників, а замерзнути не давав шансів непрацюючий гардероб».

Фото: Віка Булка

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Про те, яким вийшов новий альбом, Хливнюк не став коментувати – пообіцяв проаналізувати враження через кілька років, коли перші емоції вляжуться.

«Про те, який вийшов в тебе альбом, розумієш через три-чотири роки, коли вже емоції вщухли… Давайте скажу, що альбом крутий. Скажеш, що альбом крутий, хтось почує і воно по селу піде», - віджартувався музикант.

Він також зазначив, що українське суспільство перетнуло свій Рубікон.

«Особистий рубікон кожної людини, кожного під’їзду, містечка, міста – у відповідальності за самих себе», - зазначив він. Крім того, він наголосив, що «питання про українську національну ідею, озвучене вокалістом хіп-хоп команди… виглядатиме цинічно і смішно… Нехай вчені, діячі, мислителі розказують, яка ідея може бути українською національною. А рок-н-рольщики нехай напівголі стрибають перед дівчатами, співають свої пісні та влаштовують вечірки».

Нагадаємо, що всесвітньо відомий актор і фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Літо здивував шанувальників під час свого концерту в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, 30 листопада 2019 року в столиці на щорічній музичній премії визначать найкращих виконавців року. До того ж, М1 Music Awards обіцяє вразити неймовірним шоу. Досягнення знаменитостей відзначать у 10 номінаціях.

Також портал Знай.ua писав, що багато представників українського шоу-бізнесу мають категоричну позицію щодо гастролей в Росії. Ці зірки зуміли поставити гідність, принципи і любов до Батьківщини вище ніж російські заробітки.