Пенсіонер з Харківщини сяде за ґрати за звіряче убивство власного сина, яке сталося під час сімейної сварки.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

За інформацією правоохоронців, у селі Василівка Куп'янського району на Харківщині літній чоловік вбив рідного сина, трагедія сталася 7 грудня близько 14:00.

Поліція, фото: MMR
Поліція, фото: MMR

Як з'ясували слідчі, того фатального дня між родичами спалахнула сварка. Під час конфлікту 93-річний пенсіонер, не довго думаючи, схопив залізний совок для прибирання сміття і вдарив ним сина по голові. Від отриманих травм 64-річний чоловік помер на місці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

поліція, швидка допомога
поліція, швидка допомога

Переляканий батько одразу ж пожалкував про необдуманий вчинок і викликав медиків, але ті лише розвели руками і констатували смерть потерпілого.

Слідчі Куп'янського відділу поліції внесли відомості про події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Дідові загрожує від 7 до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, під Києвом бійка батька з сином закінчилася кривавим убивством.

Раніше Знай.ua повідомляв, під Києвом шукають яскраво одягненого дитини з паралізованою рукою.

Також Знай.ua писав, озвірілий киянин влаштував дебош у ресторані.