В Харківській області кілька загальноосвітніх шкіл можуть піти на дострокові зимові канікули: через безвідповідальність місцевих чиновників навчальні заклади залишилися без опалення. Про це йдеться в сюжеті «Фактів».

Як повідомляється, без тепла – школи Близнюківського району. Місцева районна адміністрація «забула» про необхідність закупити вугілля для котелень. В результаті педагогів поставили перед фактом: виходите з ситуації своїми силами. В іншому випадку дітей відправлять на канікули.

Через холоднечу в класах школярам і вчителям довелося взятися за сокири і пилки. Вони ходять в ліс за дровами, щоб продовжити навчальний процес.

Вчителі відзначають, що їм ще пощастило – адже морози в грудні могли б бути набагато сильніше.

«А далі, якщо будуть сильні морози, ми з лісу вилазити не будемо», - скаржаться вони, додаючи, що в іншу школу дітям добиратися далеко - 25 км.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Чиновники в районі «заспокоюють» - після нового року вугілля повинно з'явитися.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2019: українці заплатять за тепло навіть без батарей

Як повідомляв Знай.uа, оформити субсидії стало простіше: як подати документи в два кліка".

Також Знай.uа писав, що зміниться для українців у жовтні: субсидії, податки, скасування дрібних грошей та інше.