У харківському супермаркеті «Рост» покупцям «пощастило» придбати яйця з неприємним сюрпризом всередині – вони були гнилими і абсолютно чорними. Мерзенне фото простроченої покупки опублікували в Телеграм-каналі «Х*йовий Харків».

«О*уєнно свіжі яйця у Рості», - прокоментував фото його автор.

До речі, це не перший випадок, коли популярний супермаркет потрапляє в скандал з простроченою продукцією. Зокрема, зовсім недавно «дуже свіжі» яйця зі схожою чорнотою всередині придбала мешканка Запоріжжя. Покупці дивуються, як довго повинні пролежати курячі яйця на прилавку магазину, щоб встигнути настільки зіпсуватися.

Яйця з Росту, «Х*йовий Харків».

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.uа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.