У Харкові попався в руки правоохоронців відомий російський «злодій в законі» - Міндія Гальський. Про це розповіли в Департаменті стратегічних розслідувань Нацполиции України.

Як повідомляється, в 2013 році він отримав статус «злодія в законі» з рук братів Булискерія (Іки і Лівана «Гальских»). Крім того, Міндія підтримував злодійські зв'язки з іншими кримінальними авторитетами і навіть став «хрещеним батьком» для Тенго Гальського.

Російський бандит прибув у Харків, щоб провести зустріч з місцевими кримінальними авторитетами. Метою Міндії було відновити свій вплив у кримінальному середовищі.

Українські поліцейські затримали «залітного» злочинця. Його планують екстрадувати з України і заборонити в'їзд в нашу країну в майбутньому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, загибель підлітка в Прилуках обросла містичними деталями: поховали не повністю, з тіла зникли...

Також Знай.uа писав, що на Чернігівщині зарізали і кинули на рейки школяра: під підозрою діти київських чиновників.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський затвердив п'ять сценаріїв для Донбасу перед зустріччю в Нормандському форматі: деталі.