Харківські активісти виступили проти концерту російського музичного колективу "Воровайки", який нібито запланований на 10 лютого наступного року.

Про це інформує телеграм-канал "Світанок".

Розклад гастролей російської групи по Україні оприлюднив блогер Олександр Рудоманов на сторінці в Facebook. Він повідомив, що шансон-колектив "Воровайки" 9 лютого виступить в Одесі, на наступний день в Харкові, потім приїдуть в Київ і Миколаїв. Незабаром про виступи проросійської групи дізналися активісти. Також і організація "Світанок" звернулася до керівництва Харківського національного театру опери та балету з закликом скасувати концерт, а також повідомила в службу безпеки України.

"Курка — не птах, хохли — не закордон", "нам Сміливості вистачить, вистачить інтересу. Якщо буде треба, заберемо Одесу", - найяскравіші цитати з пісень колективу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Активісти запевнили, що не допустять концерт цього колективу у своєму місті. У той же час у Харківському національному театрі опери і балету заявили, що домовленостей про цьому концерті і зовсім немає. Організатори зверталися до адміністрації театру, однак їм було відмовлено.

Варто підкреслити, що на онлайн ресурсі групи "Воровайки" немає інформації про концерти в Харкові, а на сайті internet-bilet захід значиться як "минулий".

Нагадаємо, що депутат Одеської міської ради від партії "ОппоБлок" Богдан Гіганов, відомий своєю проросійською позицією, потрапив у гучний скандал і нарвався на нищівну критику патріотів після участі в ток-шоу "60 хвилин".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кернес оголосив харків'янам війну через Жукова

Також Знай.ua писав про те, що Кернес не прибув на зустріч з підприємцями щодо ситуації навколо ринку “Барабашово”.