У Харкові патрульний поліцейський героїчно врятував життя дитині, якій раптово стало зле просто посеред вулиці.

Відповідне відео оприлюднили очевидці в YouTube.

На кадрах видно, як на вулиці у Харкові співробітник правоохоронних органів кинувся до дівчинки, яка почала втрачати свідомість. Вона потребувала негайної ін'єкції інсуліну.

Поліція, фото - Нацполіція
Поліція, фото - Нацполіція

"Рахунок йшов на хвилини, але патрульний швидко зреагував, відвіз її додому, де вона і отримала потрібну ін'єкцію. Повага!" - йдеться в повідомленні під відео.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У ролику показано, як поліцейський заносить дитини на руках у під'їзд будинку. Він швидко піднімається з дівчинкою по сходах, щоб не втратити жодної дорогоцінної хвилини. Очевидці додають, що все закінчилося добре і з дівчинкою все гаразд.

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила його в кімнаті гуртожитку і пропала.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика біля річки. Він пропав 22 жовтня в селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка