Люди з оточення Михайла Добкіна заробляють на транспорті, яким городяни користуються кожен день. «Ми потребуємо якісного транспорту, це для нас необхідність, однак для них - це просто бізнес», - розповіли в проекті «Кнопка Таймс» на You Тube.

«Кожен харків'янин розуміє, що з транспортом у місті щось не так. Як мінімум, щось не так з ціною, яку змушені платити городяни», - зазначають автори проекту.

Вони звертають увагу на те, що ледь не щотижня з'являються новини про те, що в Харкові «задрифтував» черговий трамвай. Але чому харків'яни повинні платити за користування транспортом все більше, якщо він знаходиться в майже аварійному стані?

Як люди Добкіна заробляють на міському транспорті

У місті кілька трамвайних підприємств, але два з них – «Салтівське» і «Жовтневе», на початку 2019 року взяли в оренду у ТОВ «АМК Сервіс» 31 трамвай. Це обійшлося в 4 млн 650 тис. грн. При цьому Харків купує списані європейські трамваї за завищеними цінами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Компанія «Дрейд Оіл» та ТОВ «АМК Сервіс» мають явну зв'язок – у них збігається контактний номер, то їх власники – одні і ті ж люди. Власником «Дрейд Оіл» є Олег Гуревич – екс-радник Михайла Добкіна, коли той був харківським губернатором.

Нинішній власник ТОВ «АМК Сервіс» - Ганна Тарасова, має частину акцій компанії «ЗИМ СВ», основним акціонером якої є зять Добкіна. При цьому «АМК Сервіс» здає місту в оренду вагони, яких у компанії «як би немає».

"Як так може бути? Все просто - вони о*іріли", - констатує блогер.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.