У Сумах з різницею у декілька днів трапились одразу два шокуючі транспортні інциденти, у результаті яких травмувалися дві пенсіонерки.

Про це повідомляє 24 канал.

Перша трагедія сталась у передмісті Сум - літня жінка випала із маршрутки просто на зупинці громадського транспорту. Потерпілу з численними травмами миттєво відвезли до лікарні. Майже добу вона перебувала в реанімації на штучній вентиляції легень, але слабке серце не витримало і жінка померла в лікарні.

Маршрутка в Сумах, фото: 24 канал

Уже за декілька днів схожий випадок стався уже на іншій автобусній зупинці міста. Потерпілою знову виявилась пенсіонерка - 64-річна пасажирка злощасної маршрутки відбулась переломом ноги.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Зараз поліцейські з'ясовують за яких обставин сталася аварія – чи рухалася маршрутка, чи були відчинені двері транспортного засобу. Уже відомо, що в салоні були зайняті лише сидячі місця, прохід був вільним", – розповідає речник Нацполіції в Сумській області Володимир Кузьменко.

Варто наголосити, що обидва маршрути, на яких стались трагедії, належать одному й тому ж перевізнику.

Маршрутки у Сумах, фото: 24 канал

"Те, що машини справні, а водії мають всі допуски, це 100%. Всі інші питання ставте перевізнику, він вам все розкаже", – став на бік колеги голова Сумської спілки автоперевізників Олександр Запорожець.

Транспортний відділ міської ради оголосив масштабну перевірку усього громадського транспорту міста. Однак, чи знайдуть і покарають винних у трагедії – невідомо, адже вже третій рік у Сумах триває розгляд справи щодо загибелі пенсіонера. У грудні 2016 року його голову фактично розчавило колесом маршрутки. Тим не менш, скандальна справа і досі не дійшла до суду.

Нагадаємо, в Івано-Франківську гримить гучний скандал-за вчителя професійного училища № 13, який курив в аудиторії перед учнями прямо під час уроку.

Як повідомляв раніше Знай.uа, водіїв змусять платити за дорогу: що підготували в Мінінфраструктури

Також Знай.uа писав про те, що озвірілий запорожець напав на маршрутчика з кулаками, відео розборок потрапило в мережу