Мер Харкова Геннадій Кернес розповів, в якому руслі, на його думку, в подальшому будуть розвиватися відносини з Офісом Президента України Володимира Зеленського. Про це він розмовляв з журналістом інтернет-видання «Страна.uа».

Зокрема, він зазначив, що не впевнений в тому, в чиїх інтересах діє новий губернатор Харківської області Олексій Кучер. Кернес заявив, що «Кучер вже три тижні в місті, а я не бачу, чим конкретно він займається». Крім того, харківський градоначальник нагадав, що торік, за чутками, він був головним адвокатом у справі «рюкзаків Авакова», а значить, є особливий зв'язок з міністром МВС України».

«Про який діалог можна говорити, якщо їм хтось управляє?», - додав мер Харкова.

З приводу відносин з ОП він зазначив, що намагатиметься будувати «такі відносини, які дадуть результат для міста, людей, городян».

Нагадаємо, Юлії Тимошенко - 59: як змінювалися образи амазонки української політики, - яскраві фото.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Кернесу оголосили війну за "Барабашово", нерви харків'ян на межі: тривожні кадри з "поля бою".

Знай.uа писав, "Підпалена" Гонтарєва накинулася на Луценка і Шокіна: "Тонни інформації про Приватбанк".