У Харкові пограбували автомобіль, що належить нардепу від партії "Слуга народу" Кирилу Нестеренку. Про це розповіли в ГУ Нацполіції.

Як повідомляється, невідомі зловмисники розбили заднє скло машини, залізли всередину і винесли цінну документацію, особисті документи і паспорт, а також мобільний телефон iPhone 6 і планшет iPad Mini.

Дії грабіжників зафіксувала камера відеоспостереження.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка).

Сам нардеп пізніше розповів журналістам, що приїхав до Харкова в гості до родичів. Пограбування сталося приблизно в обід. Він додав, що поліція вже вийшла на слід грабіжників, незабаром плануються обшуки у підозрюваних.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

За словами Нестеренка, є дві версії мотивів події: це або політичне замовлення, або звичайне хуліганство.

Нагадаємо, що на сайті Верховної Ради України з'явився проект кошторису, в якій зазначено, скільки грошей має бути виділено на утримання нардепів в 2020 році.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат України Ганна Скороход, яку нещодавно виключили з пропрезидентської партії "Слуга народу" зробила заяву про майбутній вихід з партії її колег.

Також портал Знай.uа писав, що українці переглянули своє ставлення до "нових облич" у Верховній Раді.