Весь день небо над Харковом буде похмурим. На відміну від попереднього тижня, погода 27 листопада обіцяє харків'янам день без морозів. Про це розповіли метеорологи сайту Sinoptik.

Температура повітря вдень підніметься до 3 градусів вище нуля, а вночі опуститься до 1 градуса тепла.

Рекордна тепло в цей день в Харкові зафіксували у 1969 році – 11 градусів тепла, а рекордний холод – у 1999 році (більше 19 градусів морозу).

Погода в Україні 27 листопада, Укргідрометцентр

у народі В цей день вшановували апостола Пилипа. Польові миші переселяються ближче до людського житла – зима буде суворою. Чим сухіший і тепліший початок листопада, тим пізніше настане зима.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Якщо польові мурахи зводять високі мурашники, то осінь і весна будуть дощовими, з буйним водопіллям. Якщо луки обплутані тенетником, гуси гуляють стадами, шпаки довго не відлітають, а зайці довго не біліють, то осінь буде довга.

Осінь буде теплою, якщо до пізнього літа цвітуть братки, жовтці, маргаритки, деревій, конюшина. Лебеді летять на південь пізно - осінь буде довгою і теплою.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.