У Харкові тварини продемонстрували справжню взаємовиручку: кота, якого збив автомобіль, з дороги відтягнув пес. Про це розповіли у місцевій «Службі порятунку тварин».

Як зазначається, на вулиці Достоєвського, 15, кіт потрапив під колеса автомобіля. Його врятував пес – схопив поранену тварину і відтягнув на тротуар. Свідком цієї події стала місцева мешканка, яка відвезла кота до ветеринарної клініки.

Лікарі визначили, що кіт перебував у шоковому стані: у нього діагностували черепно-мозкову травму, він втратив частину язика та отримав травму нижньої щелепи, пошкодження шийно-грудного відділу хребта.

Врятований кіт

Тварині зробили укол протишокового та знеболювального препарату, його стан стабілізували. Поки що кіт перебуватиме на стаціонарному лікуванні, однак пізніше його готові передати у добрі руки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.uа писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.