У Харкові підірвали автомобіль адвоката Андрія Гагуна. Про це розповіли в інтернет-ресурсі "UA:Харків".

Раніше поліція повідомляла, що вранці на вулиці Чайковського був підірваний автомобіль марки Nissan Qashqai, однак не уточнювала ім'я його власника.

Сам Гагун вважає, що його хотіли «налякати, щоб не займався правозахисною діяльністю». Адвокат не постраждав, вибух тільки трохи подряпав йому руки. Разом з тим, вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках, а металеві осколки пошкодили п'ять поруч припаркованих машин.

Вибух у Харкові: коментар з місця події

Вибуховий пристрій на вулиці Чайковського спрацював, коли з двору на Toyota Camry виїжджав адвокат Андрій Гагун. Про це він розповів журналістам, повідомляє кореспондент Суспільного з місця події. Гагун не постраждав. На руках подряпини. Він вважає, вибух направлений проти нього: «Думаю, хочуть залякати, щоб я припинив займатися адвокатською і правозахисною діяльністю». Доповнюється.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door UA: Харків op Maandag 25 november 2019

Вибухотехніки, які працювали на місці події, відзначають, що вибуховий пристрій було розміщено під автомобілем, на асфальті.

У зв'язку з надзвичайною подією поліція оголосила план "Перехоплення": шукають злочинців, які заклали вибухівку. Правопорушники можуть пересуватися по області на автомобілі Opel Vectra синього кольору з еврономерами. Їх підозрюють у замаху на умисне вбивство.

Нагадаємо, суд виправдав учасника сепаратистського референдуму в Маріуполі: коли вирішив "підзаробити".

Як повідомляв Знай.uа бойовики вдарили нишком за мирним після розведення військ: весь селище в руїнах.

Знай.uа писав, ЗСУ на Донбасі понесли серйозні втрати, путінські найманці перейшли всі межі: що сталося.