В Харківській області ціла сім’я опинилася на лікарняних ліжках через страви домашнього приготування. Про це розповіли у прес-службі Харківського лабораторного центру МОЗ.

Як стало відомо, родину з міста Зміїв госпіталізували із через зараження сальмонельозом. У лікарні опинилися троє дорослих та дитина. Медикам вдалося встановити, що родина готувала їжу у непридатних для цього умовах: у бруді та антисанітарії.

Через недотримання правил особистої гігієни четверо осіб отримали гостру кишкову інфекцію, яка може бути смертельною для дітей та літніх людей.

Наразі стан членів сім’ї оцінюється як задовільний.

Нагадуємо, що днями в одному з ресторанів Львівській області сталося масове отруєння — четверо людей потрапили до лікарні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа на Харківщині за цей рік зафіксували майже 30 випадків захворювання на сказ

Також Знай.uа писав про те, що експортоване з Польщі куряче філе містить сальмонелу, повідомляє Держпродспоживслужба у Вінницькій області.