24 листопада в Україні буде холодним через східний антициклон Quincy. У більшості областей температура вдень становитиме від до нуля двох градусів тепла. Трохи тепліше буде в південних і західних регіонах - до п'яти градусів вище нуля.

Погода в Харкові на 24 листопада, фото: Синоптик

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Харкові 24 листопада погода буде морозною, але ясною. Ні дощу, ні снігу синоптики не обіцяють. Температура на стовпчиках термометрів буде коливатися від 0 до -6 градусів.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще
Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.