Стало відомо, що в Харкові молодята зіграли весілля в місцевому тролейбусі. Наречені разом зі своїми родичами і друзями їздять по місту на прикрашеному тролейбусі. Про це повідомляє "Об'єктив".

Фото весілля в Харкові

Так, місцева пара Дар'я та Максим працюють кондуктором і водієм тролейбуса. Історія кохання молодят почалася ще в кіоску, де раніше торгувала Дарина. Водій громадського транспорту Максим замовив каву і закохався по вуха в дівчину. Потім вона звільнилася з кіоску і влаштувалася на нову роботу, а саме кондуктором в тролейбусі, щоб бути ближче до свого коханого. У результаті Максим зробив пропозицію Дарині прямо на робочому місці.

Фото весілля в Харкові

Слід зазначити, що закохані голубки вже як 8 місяців разом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що українська артистка Камалія розповіла, що не хотіла б у другий раз повторювати своє весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, британець замовив в онлайн-магазині Amazon книгу і знайшов у ній заготовлену промову шафера на весіллі, якій було гріх не поділитися з усім світом.

Також портал Знай.ua писав, що Vsviti знайшли 10 дивних весільних обрядів різних країн, які докорінно відрізняються від тих, що ви звикли бачити.