Молоді харків'яни призовного віку опинилися під загрозою бути «спійманими і відправленими в Нацгвардію», як жартували українці ще зовсім недавно. Про те, що представники військкомату ловлять на вулицях Харкова всіх підряд, повідомили в Телеграм-каналі «Харків в темі».

«Хлопці, будьте максимально уважні! Зараз на проспекті Ювілейному, навпроти хука-бару, військкомат ловить всіх підряд», - написали автори посту і опублікували відповідне фото. Молодих хлопців зупиняють, перевіряють документи і вік, при необхідності доставляють у військкомат.

Фото: Харків в темі

Повідомлення про те, що військкомати активізувалися і намагаються будь-якою ціною виконати рознарядку по осінньому призову-2019, надходять з усієї України.

Нагадаємо, в Україні зібралися скасувати строкову службу: Арахамія представив поетапну схему.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти: "Хотів 10 мільярдів доларів".