Президенту України Володимиру Зеленському не вдалося відлетіти президентським бортом з Харківської області, так як його літак був несправний. Про це стало відомо завдяки повідомленням "Суспільного".

Як наголошується, Зеленському довелося летіти в іншому літаку з Харкова. Його президентський борт не зміг летіти через поломку двигуна. За словами президента, він просто пересів на інший літак у харківському аеропорту і прилетів в Миколаїв.

Фото: @V_Zelenskiy_official

За інформацією керівника комерційного відділу міжнародного аеропорту "Харків" Владислава Ільїна, ввечері, о 21:00, в середу 20 листопада президент вилетів з Харкова президентським бортом Airbus-319. Але ці дані не підтвердилися. Пізніше прес-секретар глави держави Юлія Мендель розповіла, що він повинен був вилетіти з Чугуєва, але через поломку літака відправився в харківський аеропорт.

Видання "Депо.Харків" повідомляє, що в Чугуєві президент 1,5 години чекав, поки літак полагодять, але швидко відремонтувати повітряне судно не вийшло. Тоді йому запропонували летіти військовим літаком, але Зеленський «висловив побоювання з приводу своєї безпеки, і відмовився летіти військовим літаком». У прес-службі президента цю інформацію спростовують.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, командувач ВМФ розповів, що накоїла Росія з захопленими кораблями.

Як повідомляв портал Знай.uа, захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу.

Також Знай.uа писав, Зеленський пояснив, чому вийшов непоголеним до президента Чехії.