У Харкові 21 листопада очікується мінлива хмарність, без дощів. Про це розповіли синоптики сайту Sinoptik.

Вдень на вулиці буде холодно – до 6 градусів морозу, але з-за поривчастого вітру буде здаватися, що набагато холодніше – наче 13 градусів нижче нуля. Вночі стовпчик термометра опуститься ще нижче – до 8 градусів морозу. При цьому буде відчуватися, як 15 градусів морозу.

За 130 років погодних спостережень в Україні найтепліше у Харкові 21 листопада було у 1971 році (15,6 градуси тепла), і найхолодніше у 1993 році (14,4 градусів морозу).

За народними прикметами сьогодні вшановують Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних. Цей день вважався кордоном, після якого вже зима бере верх над восени. Чим сильніший вітер на вулиці лютує - тим менше буде заморозків восени. Якщо до цього дня вже багато снігу – значить, весна буде рання.

Мало ягід горобини - осінь буде сухою. Багато ягід горобини - осінь буде дуже дощовий.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Захід жовтий або рожевий передвіщає хорошу погоду. Птахи сідають на дахи будинків - до сильної негоди.

Комарі дожили до пізньої осені - буде м'яка і відносно тепла зима.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.