Чоловік, який зґвалтував неповнолітню пасербицю і її бабусю-пенсіонерку, може сісти до в'язниці на 12 років. Про це повідомляє прокуратура Харківської області.

Низка страшних подій сталася навесні 2017 року. 29-річний чоловік тоді вчинив розпусні дії по відношенню до 12-річної дочки своєї співмешканки, погрожуючи дитині пістолетом.

Крім того, він напав на свою тещу 1946 року народження, та зґвалтував її. Його співмешканка спробувала заступитися за матір, але її злочинець теж зв'язав по руках і ногах. Звір жорстоко розправився не тільки з людьми – він убив двох домашніх котів, яких тримали в будинку жінки.

За словами офіційного представника сторони потерпілих – батька зґвалтованої дівчинки, нападник після скоєного забрався на дах висотки і спробував прикинутися божевільним. Його рятували співробітники ДСНС і передали медикам.

Ґвалтівник три дні пробув у психлікарні, де був визнаний осудним. На суді злочинець скаржиться на провали в пам'яті, і каже, що не винен. Проти нього свідчать поліцейські, які прибули на місце події під час інциденту. Раніше чоловік вже був тричі засуджений за хуліганські дії й крадіжки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що суд у Барселоні (Іспанія) зняв звинувачення з 5 чоловіків у сексуальному насильстві.

Як повідомляв портал Знай.uа, десятирічна дівчинка дізналася, що вона на восьмому місяці вагітності після того, як її мама привезла в лікарню з скаргами на болі в животі і спині.

Також портал Знай.uа писав, що відомого режисера Романа Полянського знову звинуватили в згвалтуванні.