В харківській лікарні помер командир 128-ї бригади, якого поранили на Донбасі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Харків".

Помер командир 128-ї бригади, який отримав поранення на Донбасі. Євген Коростельов після поранення на Донбасі проходив лікування у Військово-Медичному клінічному центрі Північного регіону. Медики тривалий час боролися за його життя, але безрезультатно.

у Харкові В лікарні помер командир 128-ї бригади


"Сьогодні вночі помер. Стан його різко погіршився", – сказав представник інформаційного агентства Міністерства оборони України Дмитро Чалий.

Також представник інформаційного агентства розповів, що на даний момент причини смерті Євгена Коростельова встановлюються.

Нагадаємо, що за інформацією правоохоронців, з вікна будинку на другому поверсі випала дитина 2018 року народження.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Івано-Франківську померла породілля під час пологів. Майбутній мамі було 27 років, чоловік загиблої звинувачує лікарів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі померла відома волонтер, яка довгі роки допомагала українським воїнам, які захищали нашу країну на сході.