Літак з сотнями українських туристів на борту, що летів з Єгипту в Харків, ледь не розбився через сильний туман.

Про це повідомляє інформаційний портал "Місто Х".

17 листопада літак, який летів з Єгипту в Харків, ледь не розбився через сильний туман. На щастя, завдяки професіоналізму екіпажу вдалося посадити лайнер в аеропорту Харкова, при цьому літак здійснював посадку два рази.

Ірина Івченко яка летіла на борту цього літака розповіла, що Boeing 737 потрапив у сильний туман і не зміг долетіти до Харкова через брак палива. Вона летіла з двома дітьми і дуже переживала за долю лайнера. Очевидиця розповіла, що літаку довелося здійснити аварійну посадку на дозаправку в Борисполі, де також був сильний туман. У Харкові ж приземлення було в екстремальних умовах.

Сильний туман у Харкові

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Туман, вітер, літак здуває, страшно... Діти кричать, пасажири мовчки вчепилися в крісла. Дуже страшно було за дітей..." - пише пасажирка літака.

У Харкові на злітно-посадковій смузі авіалайнер зустрічали рятувальники з включеними мигалками. Також пасажирка висловила величезну подяку пілоту Boeing 737 Олексію Якимчуку.

"Спасибі, що ми живі!" - написала Ірина.

Нагадаємо, раніше зустрів смерть з "кухарем Путіна": в таємничій аварії в Конго загинув льотчик з Вінниччини.

Також Знай.ua писав, що аварійна посадка літака мало не забрала життя десятка людей: авіалайнер повис над водою, фото.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що у Німеччині розбився американський винищувач F-16: перші кадри.