Збірна України провела заключний матч відбіркового турніру до чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

Про це повідомляє інформаційний портал "Місто Х".

У Белграді збірна України зіграли в нічию 2:2 із збірною Сербії. Розпочався матч з невеликою перевагою сербів, вони відкрили рахунок на 9 хвилині, коли Тадіч реалізував пенальті, призначений за гру рукою Матвієнко. В середині першого тайму збірна України зрівняла рахунок.

На початку другого тайму збірна України знову пропустила м'яч. Українські спортсмени всіляко намагалися відігратися, але забити вдалося лише на останніх секундах матчу. Ярмоленко від лицьової лінії віддав пас в район 11-метрової позначки, там прийняв м'яч Бесєдін і пробив у дальній кут.

Артем Бесєдін

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що харків'янин Артем Бесєдін займався в ДЮСШ-13, "Арсеналі", ХДВУФК № 1 і "Металісті", поки в червні 2012 року не опинився в київській ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Зараз захищає кольори київського "Динамо".

Ця гра принесла збірній Україні 20 очко у відбірковому турнірі, який вона пройшла без поразок (6 перемог і 2 нічиї, різниця м'ячів 17:4). Наші футболісти впевнено пробилися на чемпіонат Європи.

Нагадаємо, що захисник російського "Зеніту" Ярослав Ракицький підтвердив завершення кар'єри в збірній України.

Як повідомляв портал Знай.ua , Англія з великим рахунком обіграла Чорногорії (0:7), а Чехія здолала Косово (2:1).

Також портал Знай.ua писав, що зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду оформив 55 хет-трик у кар'єрі.