Харків'янину Сергію Прескорнику вдалося бігом подолати дистанцію між Харковом до Полтави. На це у нього пішло всього 15 годин. Про це повідомляє місцеве видання «Об'єктив».

Як повідомляється, за час шляху він лише тричі зупинявся. Від Харкова до Полтави – 143 кілометри. Всього на пробіг знадобилося 15 годин, організм бігуна втратив майже п'ять кілограмів ваги і спалив 10 тисяч калорій.

За словами самого Прескорника, приблизно на половині шляху, на 70-му кілометрі дистанції, «сталося те, що називається в біговому співтоваристві "накрило" – почало щось ввижатися».

Він розповідає, що почали маритися несподівані речі, про які ніколи б і не згадував у нормальних умовах. Щоб відволіктися, доводилося розповідати самому собі вірші та співати пісні.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Метою спортсмена було привернення уваги людей до екологічних проблем, а також показати, що при бажанні можливості людського тіла можуть бути більше, ніж здається на перший погляд.

Нагадаємо, що скелелаз встановив новий світовий рекорд: неймовірне досягнення

Як раніше писав Знай.uа, український плавець Михайло Романишин встановив унікальний рекорд.

Також портал писав, що в Київ - на своїх двох: одеський Форест Гамп замахнувся на небачений рекорд, кадри потужного старту.