У Харкові глядачі придбали дорогі квитки, розраховуючи потрапити на концерт української співачки Ірини Білик. Але замість цього опинилися на дитячому фестивалі, у рамках якого Білик виконала лише кілька пісень. Про це вони розповіли в соцмережах, а сама співачка прокоментували ситуацію в «Інстаграмі».

Як повідомляється, на афішах, які поширювали організатори, було розміщено фото артистки і великим шрифтом написано її ім'я. Трохи нижче вказувалося, що це міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв фонду «Фенікс». Ніде не було інформації про те, що це повинен бути сольний концерт.

Афіша концерту, соцмережі

У свою чергу співачка звинуватила організаторів в спекулюванні її ім'ям і заявила, що публіку просто обдурили.

«Прикро, що організатор концерту в Харкові так нахабно і жадібно обманув кохану і шановану мною публіку», - написала вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вона додала, що її виступ було чітко регламентований із організатором: домовилися про виконання трьох пісень. Про сольний концерт мови не було, а люди стали жертвами шахраїв.

Скрін, Instagram Ірини Білик

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.