Нещодавно в мережу виклали відеозапис бійки харківських підлітків. На відео дівчата з особливою жорстокістю наносили один одному удари в різні частини тіла.

Про це повідомляє "Сегодня".

Так, стало відомо, що харківські правоохоронці після публікації в мережі відеозапису бійки двох підлітків відкрили перевірку. На відео видно, як дві дівчинки наносили удари в голову і тулуб. Очевидці розповіли, що бійка двох дівчат-підлітків сталася через хлопця.

У Харкові побилися підлітки Скріншот з відео

За подіями спостерігало відразу кілька людей, але ніхто з них так і не спромігся розборонити дівчаток. Вони навпаки радили їм як нанести суперниці більше тілесних травм. Очевидці говорили бити один одного кулаками в голову, тиснути на очі, а також добивати ногами.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Правоохоронці розповіли, що зараз перевіряють цей факт. Їм уже вдалося встановити особи дівчаток, їх дані внесли до Журналу єдиного обліку звернень та заяв.

драка девушек

В Харькове жестоко подрались две девушки. По словам очевидцев, драка произошла из-за парня. Подписывайтесь на наш телеграм-канал: https://t.me/hperelom

Geplaatst door Харьковский перелом op Zondag 10 november 2019

Нагадаємо, у Дніпрі розправилися з "помічником" Бильцмана.

Як повідомляв Знай. uа , бійка Ляшко і Геруса отримала продовження.

Також Знай. uа писав, що киянин розстріляв сусіда з автомата після страшного викриття.