Поведінка і дії президента Володимира Зеленського під час недавньої поїздки в Харків викликали обурення мера міста Геннадія Кернеса. Про це сам градоначальник написав у Facebook.

Кернес написав, що на прохідній Авіазаводу, біля заводу їм. Малишева, біля ХОДА президент на камеру поспілкувався з «куплеными» активістами, а також тими, хто називає себе підприємцями з ринку "Барабашово". На думку мера, справжні підприємці страждають від грабежу з боку керівництва «Барабашово», а не протестую проти будівництва шосе від Салтівського житлового масиву до центру міста, заради якого знесуть частину незаконно побудованих павільйонів ринку.

Крім того, обурили Кернеса претензії Зеленського з приводу опалення в місті: дитячі установи і лікарні вже підключені, а житловий фонд – на стадії підключення. Він зазначив, що, на відміну від Харкова, «ввірена Вами новому губернатору» область мерзне без теплопостачання.

Особливу образу мера викликав той факт, що його і депутатів облради не покликали для знайомства з новим очільником області.

Вчера в Харькове с рабочей поездкой был Президент Украины Владимир Александрович Зеленский. На Харьковском авиазаводе...

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Геннадий Кернес op Donderdag 7 november 2019

"Зал був забитий людьми, які люблять і вміють присмоктуватися до будь-якої влади. Які рубали ліс до першого візиту президента в Харків, і продовжують рубати його по сей день", - зазначив Кернес. Він також порекомендував губернатору, що назвав Харків "окремою державою", «зняти з голови корону».

Нагадаємо, в середу, 6 листопада, президент Володимир Зеленський прибув до Харкова з робочим візитом побував на легендарному заводі імені Малишева.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.