У Харкові з пікетами та мітингами зустрічали президента України Володимира Зеленського, який вчора, 6 листопада, прибув в місто, щоб представити нового губернатора області Олексія Кучера. Серед мітингувальників були й ті, хто просив главу держави врятувати знаменитий місцевий ринок «Барабошово», повідомляє ресурс MetusMortis.

Невдоволені городяни оточили авто Зеленського, змусили його вийти і поговорити з ними. Протестувальники перекрили дорогу, не пропускаючи кортеж президента. Люди вимагають, щоб місто відмовився від проекту будівництва дороги на місці ринку.

Зеленський заявив, що поінформований про ситуацію, що склалася, і пообіцяв вирішити всі в найкоротші терміни. Після цього протестувальники вручили главі держави подарунок.

Харків'яни перекрили дорогу кортежу Зеленського

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про заморожування програми МВФ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Австрія виділила Україні космічну суму на відбудову Донбасу: деталі.

Також "Знай.uа" писав, що прес-секретар Зеленського Мендель потрапила в неприємності з-за поїздки в Станицю Луганську: на фото помітили...