У середу, 6 листопада, президент Володимир Зеленський прибув до Харкова із робочим візитом і побував на легендарному заводі імені Малишева.

Володимир Зеленський прибув до Харкова

Про це повідомляє "Об'єктив".

У повідомленні йдеться, що президент висловив обурення щодо низьких зарплат працівників заводу.

"Людина заробляє в місяць три з половиною тисячі гривень. Як вона може нормально себе почувати? Люди на заводі взимку працювали в температуру нуль градусів. Це жахливе ставлення до людей, я в шоці", – сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Володимир Зеленський під час візиту на завод імені Малишева у Харкові

Варто нагадати, що в ході робочої поїздки до Харкова Володимир Зеленський відвідав завод імені Малишева, а також візьме участь у робочій нараді з проблемних питань діяльності ДК “Укроборонпром” і представить нового губернатора Харківщини.

Поки президент відбув з візитом на завод Малишева, у центрі Харкова на площі Свободи активісти зібралися на пікет і вимагають зустрічі з ним.

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.