У Харкові приготувалися зустрічати президента України Володимира Зеленського, який має сьогодні представити нового губернатора області. Зокрема, під будівлею харківського авіаційного заводу активісти із плакатами виступають проти мера міста Генадія Кернеса, повідомляє «Справжня Варта».

Зокрема, на плакатах вимоги «Гепу – геть!», «Гепу на нари», «Кернес – лідер ОПГ» та інші.

Як зазначається, нечислений пікет зовні дуже нагадує той, який організували раніше під Офісом Президента, а також під час з'їзду парії «Слуга народу» у Києві. Тоді організатором протесту був власник торгового ринку «Барабашово» у Харкові Олександр Фельдман.

У Харкові чекають Зеленського, щоб пожалітися на мера, «Справжня Варта»

Нагадаємо, у середу, 6 листопада, президент України Володимир Зеленський відбув з робочою поїздкою в Харківську область.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.