У харківському торговельно-економічному коледжі обвалилася стеля в кількох аудиторіях. Про це розповіли в Telegram-каналі "Харків 1654".

Як повідомляється, у двох аудиторіях ХКТЕК звалилося на підлогу покриття стелі: важкі шматки цементу розбили парту і могли вбити когось з присутніх.

Спочатку обвалилася стеля в аудиторії №21, потім – в приміщенні аудиторії №40. Незважаючи на це, заняття в коледжі не скасували і студентів не евакуювали.

Звалилася стеля, Telegram-канал Харків 1654

Нагадуємо, що в одній зі шкіл Дніпропетровської області лікарі зафіксували спалах захворювання гепатитом А цю інформацію зараз перевіряють фахівці епідеміологічного контролю.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в харківській школі №121 мало не сталася трагедія - стелю обрушився на учнів.

Також Знай.uа писав про те, що відомий лікар-трансплантолог Олег Котенко, який раніше був затриманий правоохоронцями під час спроби хабара, продовжить операції.