На Харківщині чоловік отримав вогнепальне поранення під час збору грибів у лісі.
Подробиці за крок від трагедії повідомили у прес-службі поліції області.

У поліції розкрили деталі небезпечної пригоди

За словами правоохоронців, в лікарню Харкова був госпіталізований чоловік 1974 року народження з вогнепальним пораненням голови в скроневій області, черевної порожнини та грудної клітини. Медиками було встановлено, що поранення характерні для пострілу дробом із мисливської рушниці. З тіла потерпілого було вилучено мисливський дріб.

Лікарня
Лікарня

Потерпілий розповів, що збирав гриби в лісі поблизу смт. Солоницівка, коли почув звук, схожий на постріл і відчув різкий біль. Після цього він побачив, що недалеко від нього пройшла група чоловіків у камуфляжі та з рушницями.

Наразі поліція почала досудове розслідування за кваліфікацією "замах на вбивство".

Нагадаємо, що у Балаклійському районі Харківської області збільшилась кількість випадків, коли грибники не можуть знайти дорогу додому. Як повідомляється, рятувальники вже неодноразово допомагали любителям "тихого полювання", які заблукали в лісі та дали декілька важливих рекомендацій для того, щоб збір грибів приносив лише задоволення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на Тернопільщині дівчинка загинула, випавши з маршрутки: убиті горем рідні перекрили дорогу

Також Знай.ua писав про те, що під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще