Єнотовидний собака страждав від хвороб та паразитів. Тваринка сама прийшла за допомогою до мешканців селища Печеніги на Харківщині, розповідають зооволонтери.

Незвичайну гостю обігріли, назвали Лєрою. Через поганий стан її перевезли у ветеринарну клініку, де у єнотихи діагностували піроплазмоз і бабезіоз. Після першого лікування пухнастій пацієнтці стало значно краще, але її ще рано виписувати.

Триває боротьба за життя єнотовидної собаки Лєри Вчора вдалося підняти їй температуру на 0,5 градуси, у неї навіть трохи з’явився апетит, але сьогодні тварина майже не подає ознак життя. На її шкірі дуже багато кліщів, які сидять дуже щільно один до одного, сьогодні знов їх знімали. Зараз Лєрі проводять інфузійну терапію. Гарантій немає. Лєра прийшла до людей в с. Печеніги за допомогою. Її прихистили в сараї, після чого відвезли на обстеження у ветклініку. В єнотовидної собаки була низька температура, виявили піроплазмоз і бабезіоз. Їй зробили уколи проти збудників захворювань, після чого їй стало краще. Лєру залишили на стаціонарі в ветклініці. Підтримати Лєру: 5169 3305 1022 8304 ПриватБанк Волкова Галина

Geplaatst door Порятунок тварин Харків / Animal rescue Kharkiv, Ukraine op Vrijdag 1 november 2019

Лікарі відзначають, що Лєра почала активніше їсти, у неї температура стабілізувалася. Однак тварині все ще докучають кліщі – їх у кудлатому хутрі зібралося дуже багато, знімати доводиться чи не щодня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, раніше повне викриття: молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.

Також Знай.uа писав, що нахабні єноти-гуляки влаштували переполох на весіллі: гості в захваті, навіть тамада не потрібен.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що на весільну фотосесію пробрався хижак: перелякав всіх, але подарував незабутні кадри.