Впродовж усього дня погода у Харкові 2 листопада буде похмурою, але без опадів, повідомляють на сайті Sinoptik.

Сонце в цей день підніметься над обрієм в 6:24, а сховається на ніч о 16:12.

Температура повітря вдень підніметься до 5 градусів тепла, вночі опуститься до 3 градусів морозу. За останні 130 років найтепліше у цей день було у 1974 році (14.5°), а найхолодніше – у 1979 році (-15.5°).

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.